FAQ

Nedanför har vi samlat de vanligaste frågorna om vår tjänst som du kan behöva svar på. Vi hoppas att de kommer att hjälpa dig i din sökning efter rätt redovisningskonsult.

Du fyller i formuläret här och skriver några nyckelord om ditt företag. Då matchar vi dig snabbt med 3 relevanta redovisningskonsulter som lämnar en offert. Du bestämmer själv vem du ska välja eller om du vill avvisa dem alla.
Det är 100% gratis och inte bindande för dig att få hjälp att hitta en redovisningskonsult. Vi finansieras genom en liten avgift från redovisningskonsulterna för att vara med. Detta bidrar till att säkerställa deras seriösitet om de offerter som de lämnar.
Nej, det är helt utan förplikteler att använda RedovisningMatchr. Vi hittar 3 bra redovisningskonsulter och vi är övertygade om att du kommer att älska en av dem. Visar det sig att det inte är så, är vi fortfarande goda vänner.
Vi samarbetar med kvalitetssäkrade och användarrejtade redovisningskonsulter. Vi ber alltid om omdömen på redovisningskonsulten om du har arbetat med honom/henne under en tid. Därför kan vi i framtiden se till att våra användare endast matchas med de bästa redovisningskonsulterna. Du kan matchas med både auktoriserade och ”vanliga” redovisningskonsulter. Om du skriver att du behöver en auktoriserad redovisningskonsult eller att ditt uppdrag kräver det, kommer du naturligtvis bara att matchas med auktoriserade redovisningskonsulter.
Det tar normalt 2-3 timmar innan du matchas med en redovisningskonsult, men upp till 24 timmar.

Behöver hjälp?

Kontakta oss

Vi hittar en redovisningskonsult du kommer att älska.

Bokföring och redovisning handlar om förtroende och kemi. Bli matchad med en duktig redovisningskonsult till överkomligt pris.

Hitta en redovisningskonsult